Понедельник, 20.05.2024, 23:43 | RSS | Приветствую Вас Гость
Главная | Регистрация | Вход
Ваш Партнер инженер
  Главная
Главное меню
Форма входа

Разделы
Авто-новости в Украине [21]
Экономика [3]
UBR (видео новости) [1]
Технологии и наука [4]
Поиск
Инженеру
Библиотека технической литературы
ОТКС и ЕТКС
Металл ГОСТ
ГОСТы...
Госты и нормативы. Бесплатная библиотека - 50000 документов
Лопата и зарплата
Партнёры
  • Магазин Lana Style
  • ООО Интер-плит
  • Продукты для здоровья
  • Ремонт и эксплуатация ВАЗ 2109
  • CADWORK в Украине
  • Инфопродукты издательства Info-DVD
  • Tags
    Богдан-Моторс защита от коррозии Lada и Hyundai автобус альтернативная энергетика горячий воск двигатель деньги Евро-3 и Евро-4. заповеди ктайская мудрость материальное благополучие бизнес завод Урал законы формирования промышленных аг интеграция труда конструктор маркетинг Машиностроение мотивация финансы информация Корпорация Богдан Аналитика Богдан 2312 воровство законы инвест дайжест каталог инвентаризация бизнес-идеи завод Богдан кризис AUTO-Consulting ВТО инвестирование Инновации создание денежные средства законопроект военные технологии Esprit анализ инвестирования венчурные фонды инвестировать в проект инвестиционный портфель автомобиль виды инвестиций ввоз импортных авто импорт легковых автомобилей Solid Works Еврокар УКРАВТО PEKK Корпорація «Богдан». Олег Свинарчук курс валют Лечение РАКа деградация духовность инверсия магнитный автомобильная компания анальная картина мира Богдан газета капитал коммерсант новости накопление капитала генератор тумана здоровье газодинамический метод металлизация Богдан моторс LADA Granta.Черкассы биткоин виртуальная валюта JAC госдума экономика заграница идеологии Компании и рынки DME.элементы прессформ JAC J5. JAC C5.завод Богдан База знаний каталоги книги Кольца пъезокерамические купить 3D- принтер Имплантанты vpartner деталь модеренизация Инфобизнес мифы заработок в инете гербалайф лохотрон
    Статистика

    Главная » 2013 » Март » 23 » «Богдан» планує відновити виробництво легкових авто
    22:39
    «Богдан» планує відновити виробництво легкових авто

    22 березня 2013
    Корпорація «Богдан» має намір з квітня поточного року відновити роботу заводу легкових автомобілів в Черкасах для виконання виробничої програми на 2013 рік з врахуванням досягнутих попередніх домовленостей з постачальниками машинокомлектів, і випустити до 15 тис. автомобілів – на 25% більше, ніж роком раніше, йдеться на сайті корпорації.

    Як повідомив президент корпорації Олег Свинарчук, досягти конкретних домовленостей з партнерами і сформувати виробничий план корпорація змогла завдяки рішенню про введення Україною на три роки додаткових мит на ввезення автомобілів з двигунами 1-2,2 л, яке набере чинності 13 квітня.

    За словами пана Свинарчука, відновлення виробництва дозволить не скорочувати працівників і платити їм достойну зарплатню.

    – За кожним з багатотисячного колективу наших підприємств – сім’ї, діти, – додав він.

    Із зростанням обсягів виробництва компанія планує розширювати штат, створюючи нові робочі місця.

    Крім того, працюючий завод – це гарантія стабільності економіки черкаського регіону. У 2012 році компанія відрахувала до бюджету як податки та збори 168,5 млн. грн. (2011 рік – 286,5 млн. грн.).

    За словами очільника корпорації, введення додаткового мита має стати першим кроком у комплексі мір, спрямованих на підтримку автомобілебудівної галузі.

    – Утім, введення мита – сигнал до інвесторів, що галузь є об’єктом уваги Уряду, що зацікавленість держави в працюючому машинобудуванні є, – зазначив Олег Свинарчук.

    Зазначимо, 14 березня 2013 року в газеті «Урядовий кур’єр» опубліковано Повідомлення Міжвідомчої комісії з міжнародної торгівлі «Про застосування спеціальних заходів щодо імпорту в Україну легкових автомобілів незалежно від країни походження та експорту». Спеціальні заходи впроваджуються строком на три роки у вигляді спеціального мита залежно від об’єму циліндрів двигуна: понад 1000 см3, але не більше як 1500 см3 у розмірі 6,46%; понад 1500 см3, але не більше як 2200 см3 у розмірі 12,95%; Заходи застосовуються через 30 днів з дня опублікування вказаного повідомлення.

    За останні роки імпорт вантажних автомобілів, які були у використанні, мав домінуюче положення на внутрішньому ринку України. Так, середня частка імпорту б/в вантажних автомобілів на внутрішньому ринку за останні шість років склала близько 60%, в 2011 році досягла позначки 77% і вже за чотири місяці поточного року досягла 82%.

    Категория: Авто-новости в Украине | Просмотров: 490 | Добавил: gennik | Теги: Корпорація «Богдан». Олег Свинарчук | Рейтинг: 0.0/0
    Всего комментариев: 0
    Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
    [ Регистрация | Вход ]

    Copyright Ваш Партнёр © 2024 инженер at.ua